Over DevineContour

‘’Dream, work hard, believe and achieve’’

DevineContour is een praktijk gespecialiseerd in huidbehandeling en semi-permanente make-up met een specialisme in wenkbrauwen. Daarnaast hebben we een eigen hennalijn (MyiBrow) waarvoor cursussen aangeboden worden.

Op het gebied van huid onderscheiden wij ons door een holistische aanpak met een sterke theoretische basis (huidtherapie). Hierbij gaan we analyseren waar de kern van het probleem vandaan komt. Dit kan te maken hebben met de huid zelf, maar vaak ook met onderliggende problemen zoals voeding of stress.

‘’ Wat het lichaam niet kan verteren draag je op je huid! ’’

Naast huidbehandelingen bieden wij ook semi permanente make-up behandelingen aan voor de wenkbrauwen, ogen en lippen. Semi permanente make-up is een vernieuwde techniek die de permanente make-up naar een hoger level brengt.

Deze techniek zorgt ervoor dat na genezing de PMU natuurlijk oogt. We hebben voor deze techniek zowel nationaal als internationaal cursussen gevolgd. Hierdoor zijn we op de hoogte van de nieuwste technieken zowel binnen als buiten Nederland.

Ten slotte zijn we een retailer op het gebied van hennaverf en geven we cursussen in wenkbrauw behandelingen met henna. Dit is ontstaan door onze passie voor wenkbrauwen.

MyiBrow

We richten ons voornamelijk op startende ondernemers maar ook op de doe-het-zelver. De afgelopen jaren hebben we geïnvesteerd in onze dienstverlening en zijn we op onderzoek gegaan naar de juiste kleurencomposities en tools. Doordat we geen kant-en-klare oplossing hebben gevonden zijn we gestart met MyiBrow.

Met MyiBrow bieden we een kant-en-klare oplossing voor zowel zakelijke (praktijken / salons) als particuliere klanten (voor als je het liever zelf doet).